Darujte divadlo rodičům, kteří pečují o dítě s hendikepem, rodinám v nepřiznivé sociální situaci a maminkám s poporodní depresí

15. 11. 2023 / Aktuality
Louskáček pro Elišku. Nabucco pro Věru. Splašené nůžky pro Katku a Marka. Zahrajte si na Ježíška a darujte divadlo rodičům, kteří pečují o dítě s mentálním, zdravotním nebo kombinovaným hendikepem nebo o dítě s poruchou autistického spektra. Vánoční dárek v podobě divadelního voucheru udělá radost také maminkám trpícím psychickými potížemi po porodu či rodinám v nepříznivé sociální situaci.

Ve spolupráci s městem Olomouc a Olomouckým krajem spouštíme druhý ročník benefičního projektu Zahrajte si na Ježíška, který potrvá do 18. 12. 2023. Letos se akce soustředí především na klienty služeb rané péče a odlehčovacích služeb v Olomouci a Olomouckém kraji, což jsou obvykle rodiče, kteří 24/7 pečují o své dítě s hendikepem. Dále je možné potěšit rodiny v nepříznivé sociální situaci a maminky trpící psychickými potížemi po porodu. Všichni mají něco společného. Návštěva divadla pro ně znamená „přepych“, který si normálně nemohou dovolit.

Zakupte divadelní dárkový šek v libovolné hodnotě a věnujte ho právě těmto lidem, kteří to v životě nemají snadné. Sami si za něj vyberou vysněné představení a termín, který jim bude vyhovovat. Díky tomu, že šek má platnost jeden rok od data zakoupení, si rodiny mohou návštěvu divadla dobře naplánovat a zajistit odlehčovací službu s předstihem.

Jak se zapojit a darovat divadelní zážitek?

  • Dárkový šek je voucher, který má platnost jeden rok a můžete ho „nabít“ libovolnou částkou.
  • Lze koupit online na moravskedivadlo.cz nebo v pokladně divadla.
  • V případě nákupu online vám šek přijde na vámi zadaný email a je potřeba ho přeposlat na pokladna@mdol.cz s informací, které organizaci chcete šek věnovat.
  • V případě nákupu přímo na pokladně s vámi vše vyřídí naši zaměstnanci na místě.
  • Pokud chcete obdržet potvrzení o daru, uveďte v mailu nebo na pokladně, své jméno a trvalé bydliště. Po zpracování daru vám příslušná organizace zašle potvrzení.
  • Akce končí 18. 12. 2023 v 18:00 hodin a Moravské divadlo poté darované šeky předá zástupcům organizací, kteří je rozdělí mezi své klienty.
  • Obdarovaní si sami vyberou své vysněné představení a termín, který jim vyhovuje.

Přehled organizací, které můžete obdarovat

Ke stažení

mdol-tz-zahrajte-si-na-jeziska.docx docx 56 KB